Sande Musikkorps skal:

·       Være det ledende, mest attraktive og etterspurte korps i Buskerud og Vestfold
·       Ha et miljø som er preget av samhold, åpenhet, trygghet, spilleglede og stor takhøyde
·       Gi medlemmene mulighet til å utvikle seg på sitt instrument og i samspill med andre
·       Framstå som en kulturinstitusjon
·       Ha en symfonisk besetning

Sande musikkorps er et korps for alle. Vi har veldig godt miljø, og jobber med rekruttering kontinuerlig gjennom å være synlige i bygda, ha samarbeidsprosjekter med andre aktører, ha gode instruktører og dirigent som inspirerer. Vi ønsker å gjøre hverandre gode ved å oppmuntre og være tilstede på øvelser, delta på gruppeøvelser og seminarer. 

Vi vil med dette invitere musikere fra Sande og omegn som kjenner det kribler litt når vi er ute og opptrer, og som får lyst til å spille. Dere er hjertelig velkommen som nye medlemmer. Vi har fast øvelse hver torsdag kl 18.30-21.30 på Kommunelokalet i Sande.

Korpset har ca. 40 spillende medlemmer, og aktivitet, entusiasme og musikalsk nivå må sies å være meget bra. Aktivitetene spenner fra tradisjonell spilling 17. mai til konkurranser i NM janitsjar, showkonsert, julekonsert, utekonserter og spilling på humanistisk konfirmasjon. 

Ved våre konserter prøver vi å nå et større publikum ved å spille et variert reportoar, med gode solister/innslag både i og utenfor korpsets rekker.